Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام سازمان صدا و سیما گفت: وصیت نامه امام(ره) محدود به ایران نیست، بلکه از جهان شرق، غرب و همه مستضعفان جهان سخن گفته، شیوه ها را یاد داده و تاکید کرده اند که جیره خواران و ستمگران نباید بر شما حکومت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از آفتاب ری، حجت‌الاسلام موسوی مقدم قائم مقام سازمان صدا و سیما پنج‌شنبه شب در اختتامیه نخستین جشنواره فرهنگی مردمی «آب حیات» که با موضوع وصیتنامه سیاسی-الهی حضرت امام خمینی(ره) در حسینیه حضرت علی اکبر(ع) شهرری برگزار شد، اظهار داشت: در یک سده اخیر امام راحل یکی از تاثیرگذارترین مصلحان بوده و بزرگترین مصلح قرن بیستم محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: سخن گفتن در مورد امام(ره) فرصت زیادی می طلبد و از هر زاویه که سخن بگوییم بازهم ناتمام خواهد ماند چرا که امام راحل به تمام ابعاد اشرافیت داشتند و همه بیانات خود را به تحقق رساندند.

قائم مقام سازمان صدا و سیما با اشاره به اینکه در طول تاریخ جهان اسلام عمدتا در شرایط نابسامانی قرار می گرفت، افزود: مصلحان بسیاری برای بهبود وضعیت مسلمانان تلاش کردند. از سیدجمال الدین اسدآبادی تا اقبال لاهوری منشا آثار و برکات زیادی بودند اما هیچکدام به اندازه حضرت امام(ره) تاثیرگذار نبوده‌اند.

موسوی مقدم ادامه داد: در هند آنقدر انحطاطات فرهنگی دوری مسلمانان از اسلام زیاد شده بود که فرهنگ غرب در اقصی نقاط شبه قاره هند کاملا سیطره پیدا کرده بود لذا فریاد اقبال بلند شد و با ایجاد فلسفه رمز خودی یا ازجهات دیگر بیخودی، بازگشت مسلمین را در سرلوحه فعالیتش قرار داد.

وی اذعان داشت: فرهنگ غرب در تمام شئونات زندگی مسلمانان نفوذ کرده بود و مصلحان تمام همّ و غمّ خود را گذاشته بودند تا اصلاحاتی به نفع مسلمانان انجام بدهند و همه علمای سنی و شیعی کارهای مهمی انجام دادند اما هیچکدام از جامعیت حضرت امام راحل برخوردار نبودند.

قائم مقام سازمان صدا و سیما تصریح کرد: امام(ره) فقیه جامع الشرایطی بود که در حوزه فقه انقلاب بزرگی به وجود آوردند و در استنباط احکام اسلامی که به صورت سنتی و در فصلهای کتاب سنت، عقل و اجماع بود، امام(ره) اصلی را بر این اصول اضافه کرد که به تعبیر یکی از فقهای بزرگ این انقلاب از انقلاب سیاسی و مسائل سیاست بزرگتر بود.

موسوی مقدم اضافه کرد: عنصر زمان و مکان را در اجتهاد مطرح کرد که مسلمانان در خصوص فقهی دچار هیچگونه بن بست نباشند و همواره برای عبور از مسائل گوناگون و نیازمندی های مبتلابه مردم در حوزه ای مختلف راه باز است.

وی با بیان اینکه اگر بسیاری از موضوعات روز توسط امام(ره) اضافه نمی شد دچار مشکل می شدیم، گفت: امام خمینی(ره) شجاعتی داشت که موجب شد امروز در موضوعات مختلف دچار مشکل نباشیم و حرفی برای گفتن داریم.

قائم مقام سازمان صدا و سیما با بیان اینکه حضرت امام(ره) در موضوع فقه کار بزرگی انجام داد، تصریح کرد: در باب سیاسی نیز امام(ره) سرآمد همه مصلحان بود و منجر به تشکیل حکومت سیاسی شد.

وی اظهار داشت: فلسفه سیاسی امام(ره) فراتر از آن است که بنیانگذار یک حکومت را انجام دهد. ایشان بر اساس آموزه های اسلامی و وحیانی در مسائل سیاسی مبارزه با استکبار را مبنای مبارزه قرار دادند که زیرمجموعه آن استبداد و استعمار است.

موسوی مقدم با بیان اینکه حضرت امام(ره) از روز اول دشمن اصلی را نشان دادند، گفت: در جهان شرق نگاه کنید عمدتا استعمار و استبداد در یکصدسال اخیر توسط آمریکا و صهیونیست رقم می خورد. اینها دستنشانده هایی بودند که از غرب دستور می‌گرفتند.

وی اضافه کرد: امام خمینی(ره) در حوزه سیاست نوآوری و خلاقیتی داشتند که این ذخیره عظیم و ظرفیت مهم هنوز ادامه دارد.

همه اقدامات منطقه توسط آمریکا هدایت می‌شود

قائم مقام سازمان صدا و سیما در خصوص اتفاقات میانمار بیان کرد: بسیار ساده اندیشی است اگر فکر کنیم اقداماتی که توسط داعش، رژیم صهیونیستی و دولت میانمار رخ می دهد، به صورت خودجوش منطقه ای اتفاق می افتد، بلکه همه این برنامه ها به صورت قرارگاهی از جانب غرب و آمریکا فرماندهی، هدایت و کنترل می‌شود.

موسوی مقدم با بیان اینکه در پشت صحنه موضوعات میانمار اتفاقات سیاسی رقم می خورد، ابراز کرد: کسانی که حضوری به این مناطق رفته اند می گویند؛ گوشه ای از آنچه که در میانمار رخ می دهد ما متوجه نیستیم. مردم مسلمان در این بیابان گرفتارند و حداقل نیازهای اولیه را ندارند.

وی با اشاره به آتش سوزی و سربریدن مسلمانان میانمار گفت: ای کاش آنها را از کشورشان اخراج می کردند. چرا این همه جنایت می کنند. آنها را در بیابان نگه داشته اند نه اجازه می دهند به بنگلادش بروند و نه اینکه می گذارند به خانه هایشان برگردند.

قائم مقام سازمان صدا و سیما ادامه داد: بیش از 25 زن باردار در بیابان منتظرند و کسی نیست که به آنها کمکی بکند. با این همه جنایت رئیس استکبار جایزه صلح نوبل هم دریافت می‌کند.

موسوی مقدم با بیان اینکه امام راحل به تمام آموزه هایی که بیان کرده بود تحقق عینی بخشید، گفت: امام خمینی(ره) در عین اینکه در مبارزه با استکبار از شجاعت زیادی برخوردار بود، شخصی عالم، عارف، زاهد، شاعر، فیلسوف و از دنیا رسته و به خدا پیوسته بود.

وی افزود: دغدغه امام(ره) را در وصیت‌نامه می بینید که منشور بزرگی برای اصلاحات جوامع اسلامی در اختیار ما قرار داد و همه مسلمانان جهان می توانند از آن استفاده کنند.

قائم مقام سازمان صدا و سیما تصریح کرد: وصیت‌نامه حضرت امام(ره) مانند آفتاب عالم‌تابی است که در همه عرصه ها به خوبی می‌درخشد و باید از آن استفاده کرد.

انتهای متن/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۳۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس

امام خمینی(ره) در اردیبهشت 1323 مطلبی را در دفترچه یادداشت‌های آقای وزیری مکتوب کرد که امروزه به عنوان قدیمی‌ترین متن مبارزاتی ایشان از آن یاد می‌شود و به نامه قیام لله مشهور است 30 سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز در تاریخ 1353/1/17 دست خطی را در این دفتر مرقوم می‌کنند که برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.

به گزارش مشرق، مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می‌شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‌‎ ‎‌رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می پذیرد.

۳۰ سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ ۱۳۵۳/۱/۱۷ آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می شود.آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود. متن کامل این نامه بدین شرح است:«زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگهای سست و بی پایه ی بشری و در عهدی که پوشالی ترین بنیانهای فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه ی کتابها و کتابخانه ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی. و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه .... به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع در روز دوشنبه ۱۲ ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمریدر حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد۵۳/۱/۱۷سید علی خامنه‌ای »

دیگر خبرها

  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • مسوولیت جنایات در رفح بر عهده رژیم صهیونیستی و آمریکا است
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد