Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@18:58:25 GMT

وصیت‌نامه امام خمینی در دانشگاه آزاد تغییر می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۳۱۷۰۲

وصیت‌نامه امام خمینی در دانشگاه آزاد تغییر می‌کند

در جلسه شورای برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه آزاد مقرر شد محتوای درس وصایای‌ امام خمینی و یادبود دفاع مقدس تغییر یابد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی دانشگاه آزاد با حضور فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا برگزار شد.

در این شورا درباره نحوه ارائه درس وصایای امام خمینی(ره) بحث و تبادل نظر صورت گرفت و با پیشنهاد اعضا و تایید فرهاد رهبر رئیس دانشگاه، مقرر شد تغییراتی در عنوان و محتوای این درس اعمال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید محتوای مناسبی در شان اندیشه‌های امام(ره) تدوین و به دانشجویان ارائه شود، اظهار داشت: عنوان این درس می‌تواند به اندیشه‌ها و وصایای امام(ره) تغییر یابد چرا که همین تغییر محتوای درس را نیز مشخص می‌کند. یکی از منابع اندیشه‌های امام خمینی(ره) کتاب صحیفه نور ایشان است که می‌توان محتوای مناسبی از این کتاب برای درس وصایا و اندیشه‌های ایشان استخراج کرد.

در این جلسه با موافقت اعضا مقرر شد، درس وصایای امام(ره) به عنوان درس وصایا و اندیشه‌های امام(ره) تغییر عنوان یابد. همچنین این درس برای دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه شود.

با پیشنهاد فرهاد رهبر مقرر شد، درس وصایای امام(ره) در هر ترم دوبار از سوی واحد الکترونیک ارائه شود.گفتنی است این مصوبه از ترم آتی در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اجرایی خواهد شد.

در ادامه جلسه، اعضا با پیشنهاد اداره کل امور شاهد و ایثارگران در خصوص تغییر محتوای درس یادبود دفاع مقدس موافقت کردند.

معایب و مزایای آموزش محور بودن دوره کارشناسی ارشد نیز یکی دیگر از موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رهبر در این خصوص با تاکید بر اینکه در دوره‌های تحصیلات تکمیلی اصل بر گذراندن پایان نامه است، گفت: متاسفانه مدیریت پژوهش در دانشگاه‌های کشور ما انجام نشده است. اساتید راهنما باید نظام موضوعات پژوهشی مورد نیاز کشور را استخراج کرده و آن را به عناوین ریزتر پژوهشی تقسیم کنند و از دانشجویان بخواهند تا در این طرح‌های تحقیقاتی شرکت کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه پایان‌نامه‌های یک استاد و گروه آموزشی تصویر روشنی از حل یک مشکل جامعه و صنعت را ارائه نمی‌دهد.

در نهایت مقرر شد گذراندن درس پایان نامه در دوره کارشناسی ارشد کماکان الزامی باقی‌مانده و در موارد خاص که انجام این درس برای دانشجو مقدور نباشد در کمیسیون موارد خاص تصمیم‌گیری شود.

در این جلسه همچنین گزارش توجیهی ایجاد رشته مهندسی زیستی در گروه علوم پایه از سوی علیرضا ایرانبخش ارائه شد و مقرر شد طرح با جزییات بیشتری در جلسه آینده مطرح تا درخصوص آن تصمیم گیری شود.

در ابتدای این جلسه علیرضا رهایی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه توضیحاتی درخصوص شرح وظایف شورای برنامه‌ریزی و ضرورت ایجاد گروه‌های برنامه‌ریزی پرداخت.

رهایی با اشاره به تدوین آیین‌نامه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: تدوین مقررات، معیارها و اصول حاکم بر برنامه‌ریزی آموزشی و درسی در سطح آموزش عالی و ضوابط بررسی و تصویب برنامه‌ها در چارچوب وظایف و اختیارات قانونی، تدوین سیاست‌ها و مقررات نظارت بر حسن اجرای برنامه های آموزشی و درسی در واحدهای تابعه دانشگاه و تعیین اولویتها و راهبردهای توسعه علوم و آموزش عالی در دانشگاه با توجه به روند گسترش علوم و آموزش عالی در کشور و جهان در چارچوب وظایف و اختیارات دانشگاه از وظایف این شوراست که در این آیین‌نامه به آن اشاره شده است.

وی درباره وظایف و اختیارات این شورا افزود: تصویب مقررات و معیارهای تدوین برنامه درسی در دوره‌های مختلف آموزشی‌عالی، تدوین مقررات بررسی و تصویب برنامه‌های آموزشی و درسی جدید که از طرف واحدهای دانشگاه یا نهادها و‌ دستگاه‌های اجرایی به شورا پیشنهاد می‌شود، بررسی و تصویب پیشنهادهای رسیده در جهت حفظ، شکوفاسازی و هدایت استعدادهای درخشان از مهمترین وظایف این شورا به شمار می‌رود.

وی همچنین با اشاره به تشکیل 8 گروه برنامه‌ریزی برای بازنگری و به روز کردن سرفصل دروس گفت: گروه برنامه‌ریزی علوم پزشکی، گروه برنامه‌ریزی فنی و مهندسی، گروه برنامه‌ریزی علوم پایه، گروه برنامه‌ریزی کشاورزی و منابع طبیعی،گروه برنامه‌ریزی علوم‌انسانی، گروه برنامه‌ریزی علوم‌اجتماعی و رفتاری، گروه برنامه‌ریزی دامپزشکی و گروه برنامه‌ریزی هنر و معماری در ذیل این شورا تشکیل شده است.

رهایی درباره مهمترین وظایف این گروه‌های آموزشی خاطرنشان کرد:‌بازنگری برنامه‌های موجود همکاری در اصلاح آیین‌نامه‌های آموزشی، مجموعه‌های بین رشته‌ای جدید در سطح تحصیلات تکمیلی و مهارتی کردن دوره‌های کاردانی و کاردانی به کارشناسی از وظایف این گروه‌ها به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

R1011173/P1360/S1,14/CT12 موضوعات مرتبط دفاع مقدس امام خمینی دانشگاه آزاد

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۱۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برتری تیم دانشجویی کرسی آزاداندیشی واحد یادگار امام در دور نخست مرحله کشوری
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • اجرای ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مازندران
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی