Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ابراهیم کریم‌آزاد در سال ۱۳۴۵ به دنیا آمد. در سن ۶ سالگی پدرش بر اثر سانحه تصادف درگذشت. ابراهیم در سال ۱۳۵۸ در مسجد صاحب الزمان (بسیج فتح المبین) فعالیت خود را آغاز کرد. پس از گرفتن مدرک سوم راهنمایی در سال ۶۱ برای ادامه تحصیل دوره دینی که در کاشان برگزار شده بود حضور یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او متعهد شده بود تا پایان دوره در آن حضور داشته باشد و چنانچه تصمیم به ترک دوره را داشته باشد باید مبلغی به عنوان غرامت پرداخت کند.

آن زمان مصادف با جنگ بود و ابراهیم تصمیم به حضور در جبهه را داشت، اما با وجود سن کمی که داشت به ندای امام خمینی گوش داد و با قرض کردن مبلغی غرامت ترک کلاس دینی را پرداخت کرد تا بتواند در جبهه حضور یابد. او ابتدا به برازجان آمد و قرضی را که داشت ادا کرد. برادر بزرگش به او گفته بود که انسان پشت جبهه هم می‌تواند، خدمت کند. بهتر است ادامه تحصیل بدهی و بعدا به جبهه بروی. اما ابراهیم به حرف کسی گوش نمی‌داد و می‌گفت که اگر من نروم و بگویم می‌خواهم درس بخوانم و دیگران هم همین فکر را بکنند وضعیت بدتر از این خواهد شد. این وظیفه من است که برای کمک به سایر رزمندگان به جبهه بروم.

با وجود مخالفت‌هایی که وجود داشت. روز اعزام به جبهه؛ ابراهیم زیر صندلی پنهان شده بود تا مبادا برادرش اورا باز گرداند. پس از مدت ۴۵ روز برای مرخصی به برازجان آمد. فکرش کاملا در جبهه مشغول بود. پس از پایان مرخصی وقتی که می‌خواست به منطقه بازگردد به مادرش گفته بود: «مادر جان خواهش می‌کنم اگر رفتم و شهید شدم اصلاً نگران من نباشید. خودم راهم را انتخاب کرده‌ام و مطمئن هستم که شهید خواهم شد و شما به این موضوع افتخارکنید.»

برای مرتبه دوم که به جبهه رفتد، حدود یک ماه و نیم در منطقه بود. خبر شهادتش به ما رسید. ولی هرچه گشتند پیکرش را پیدا نکردند تا اینکه پس از ۱۳ روز خانواده متوجه شدند که پیکر فرزندشان در یکی از روستا‌های فیروزآباد به جای یک نفر به نام رنجبر به خاک سپرده شده است. مسئولان در آنن زمان با انتقال جسد او به زادگاهش مخالفت می‌کردند تا اینکه با گرفتن اجازه از دفتر امام خمینی (ره) نبش قبر شد و پیکر پاکش بعد از انتقال در زادگاهش آرام گرفت.

وصیت نامه شهید

«خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار

بسم رب االشهدا والصدقین

ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاءٌ عند ربهم یرزقون.

با درود و سلام بر رهبر کبیر انقلاب خمینی بت شکن و با درود و سلام نثار شهیدان اسلام از هابیل تا حسین واز حسین تا امروز که با نثار خون خود دین خدا را زنده نگه داشته اند؛ و با درود و سلام بر امت شهید پرور همیشه در صحنه وصیت نامه ام را آغاز می‌کنم.

اکنون که این وصیت نامه را دارم شرح می‌دهم به دلیل این است که هر انسان باید یک وصیت نامه بنویسد. مادرم کوه باش در مقابل سختی‌ها و مقاوم و با ندای الله اکبر خمینی رهبر و دعا برای فرج هر چه زودتر امام زمان (عج) باعث شادی روح من شوید.

خواهرم زینب گونه مقاومت کن و با سختی‌ها دست و پنجه نرم کن.

برادرانم! وقتی که من شهید شدم، نباید ناراحتی کنید و باید خوشحال باشید که برادرتان به چنین درجه‌ای رسیده است. برادرانم مرا در برازجان به خاک بسپارید.

دوستانم! طی این مدتی که با هم بوده‌ایم اگر اشتباهی از من سر زده مرا ببخشید و مرا حلال کنید و من به شما وصیت می‌کنم امام را تنها نگذارید و اگر در توانتان باشد و به جبهه بروید و در آخر از مادرم من خواهرم و برادرانم خواهش می‌کنم که ناراحتی زیاد نکنند و مرا حلال کنید. امیدوارم که با نثار شدن خون ما اسلام پیروزشود.

والسلام علیکم

برادر کوچک شما ابراهیم کریم آزاد.»

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهدا جنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۴۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچنین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

به گفته سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

مسعود سرلک مدیر حقوقی شرکت مهندسی توسعه گاز ایران در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح دعوای مجلس با شرکت هندوستانی گفت: در سال ۱۳۹۲ این قرارداد منعقد شد و مبنی ساخت و فروش ورق فولاد توسط شرکتی هندی به ایران بود.

وی ادامه داد: قراردادی سه ساله برای خرید ۲۵۰۰ میلیون تن فولاد و به ارزش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار منعقد شد که سازنده ورق فولاد زمان واریز پول اعلام کرد که بانک‌های هندوستان مشمول تحریم‌ها هستند و باید شرکت S.R.Oپول را به جای نفت به حساب شرکت تولید ورق فولاد پرداخت کند.

مدیر حقوقی شرکت مهندسی توسعه گاز ایران خاطر نشان کرد: مبلغ اول قرار داد ۱۲۵ میلیون دلار بود که از محل فروش نفت پرداخت شد و نیمی از تعهدات را انجام دادند اما پس از مدتی شرکت تولید کننده ورشکسته شد و امکان تولید ورق فولاد را نداشت و بدون در نظر گرفتن مطالبات ایران در رویه ورشکستگی قرار گرفت و منحل شد. به همین دلیل ایران نه توانست پولی دریافت کند و نه کالا.

سر لک خاطر نشان کرد: در تعهداتی که در قرارداد منعقد شده بود بندی وجود داشت مبنی بر آنکه اگر طرفین با مشکلی مواجه شدند می‌توانند آن را به داوری بفرستند اما به دلیل اینکه شرکت ایرانی دولتی بود بر اساس اصل ۱۳۹ قانون اساسی صلح دعاوی راجع به اموال عمومی و دولتی یا ارجاع آن به داوری در هر مورد موکول به تصویب هیئت وزیران است و باید به اطلاع مجلس برسد. در مواردی که طرف دعوی خارجی باشد و در موارد مهم داخلی باید به تصویب مجلس نیز برسد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه پس از این اختلاف به نتیجه نرسیدیم اکنون درخواست داوری داده ایم که در هیئت وزیران بررسی شده وو پس از دریافت موافقت نامه‌ها و مجوزها می‌توانیم طرح دعوا کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که در صورت دریافت غرامت مبلغ آن را چقدر پیش بینی می‌کنید، خاطر نشان کرد: پیش بینی ما این است که ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد آن دریافت کنیم.

به گفته این مقام مسؤول اکنون وکیل‌ها و داوران مشخص شده‌اند و پیش بینی می‌کنیم که در این دعوا برنده شویم.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است و اکنون ایران با گذشت ۱۰ سال می‌خواهد این موضوع را به داوری بین‌المللی بگذارد و مطالبات خود را دریافت کند.

کد خبر 6099104 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • فیلم/ حضور قالیباف در نمایش وحدت جبهه انقلاب
  • افتتاحیه سی و پنجمین نمایشگاه کتاب فردا با حضور وزیر فرهنگ برگزار می‌شود
  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی