Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سید حسن خمینی گفت: امروز نباید دست‌هایی جامعه اسلامی را به تفریق و تشتت بکشاند. باید مراقب فیلم، صوت و سخن خود باشیم؛ نباید از هیچ زبانی (زبان هنر و زبان‌های دیگر) برای ایجاد دشمنی استفاده کرد.

به گزارش پایگاه خبری واطلاع رسانی جماران، یادگار امام راحل در دیدار با مدیران گزینش کل شهرداری تهران با بیان اینکه در مورد وصیت‌نامه امام خمینی (ره) سخن خواهم گفت، تاکید کرد که نمی توان به بخشی از این وصیت مومن و به قسمتی از آن کافر باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تسلیت فرارسیدن ایام شهادت سردار رشید اسلام و ایران سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش، خاطرنشان کرد: در بحث گزینش «تزاحم» دو حق وجود دارد؛ از یکسو جامعه باید از خدمتگزاران نالایق دور باشد و از طرف دیگر فرد حق دارد خدمت کند؛ کل کشور از آن همه است و منافع هیچ کس بر دیگری اولویت ندارد.

یادگار امام با بیان اینکه در جایی که تزاحم هست باید دقت کرد، اظهار داشت: این امر به ویژه وقتی اهمیت می یابد که بحث کرامت انسان ها به میان می آید. انسان ها در نزد خدا خیلی احترام، جایگاه و ارزش دارند و کرامت انسان مساله کوچکی نیست.

وی تأکید کرد: مراقب باشید که یک «آه» اگر به حق باشد می تواند دودمانی را به فنا دهد و یک دعا می تواند زندگی فرد و خاندانی را تضمین کند. توجه کنید که اشتباه اول و آخر قاضی یکی است و قابل بازگشت و توبه نیست. قضاوت کردن حرکت روی لبه و ممکن است کسی که قضاوت می کند اوج بگیرد و سقوط کند.

سید حسن خمینی ادامه داد: وقتی کسی وارد قضاوتی می شود که یک طرف آن حق مردم است باید ارتباط خودش را با خدا قوی کند، والّا در لحظه ای که ضروری است، خدا دستش را نمی گیرند و زمین می خورد. باید عبادت و خودسازی کنی چون بدون آمادگی می لغزی؛ آمادگی روحی، جسمی و در همه حوزه های فکری نیاز است.

در گزینش سوالات عجیب و غریب نداشته باشید

وی اظهار داشت: نکته امام همواره باید در ذهن شما باشد که میزان حال فعلی افراد است و از این رو، در گزینش سوالات عجیب و غریب نداشته باشید؛ بلکه بیش از همه باید به حوزه اخلاقی توجه کرد. البته همه این کارها برای این است که انسان ها یک گام بهتر شوند.

یادگار امام یادآور شد: روایتی از امام باقر(ع) وجود دارد که ایشان می فرماید، «وقتی پدرم داشت از دنیا می رفت سر من را بر سینه اش گذاشت و گفت، مراقب باش به کسی که غیر خدا کمک حال ندارد ظلم نکن». همین مطلب درباره سیدالشهدا هم مطرح است.

حضرت اباعبدالله (ع) در روز عاشورا و موقعی که همۀ اصحاب و یاران به شهادت رسیده بوده‌اند، به امام سجاد وصیت می کنند که «یا بُنَیَّ إِیَّاکَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا یَجِدُ عَلَیْکَ نَاصِراً إِلَّا اللَّهَ» (ای فرزندم، از ظلم به کسی که در برابر تو، هیچ یاری کننده‌ای به جز خداوند ندارد، بر حذر باش). این وصیت دو امام معصوم است. وصیت چکیده فکر و جان و روح یک فرد است. مثل وصیت نامه امام که البته من درباره آن سخن خواهم گفت؛ نمی توان به بخشی از آن مومن و به قسمتی از آن کافر باشیم.

نباید در جامعه اسلامی نفرت پراکنی کنیم

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام فاطمیه (س) گفت: در اینکه صدیقه طاهره(س) غمناک و ناراحت از میان امت اسلامی رفته هیچ کس تردید ندارد. پیامبری که به همه عرب عزت داده و دروازه های ایران و روم و دروازه های آسمان را به روی عرب ها باز کرده، آنچه در حق فرزندش واقع شد حق او نبود. اکرام یک انسان بعد از مرگ، در اکرام به فرزندان او است و ما از این حیث تاریخ پردردی داریم.

سید حسن خمینی در پایان با تأکید بر اینکه نباید در جامعه اسلامی نفرت پراکنی کنیم، اظهار داشت: وقتی مصلحت جامعه اسلامی است، امیرالمؤمنین(ع) که نزدیک ترین فرد به زهرای اطهر بود با آن همراهی می کند. امروز هم نباید دست هایی جامعه اسلامی را به تفریق و تشتت بکشاند؛ باید مراقب فیلم و صوت و سخن خود باشیم. نباید از هیچ زبانی، نه زبان هنر و نه زبان های دیگر برای ایجاد دشمنی استفاده کرد. همه باید مراقب باشیم به دیگران دشنام ندهیم و سخن نرم بگوییم. داستان صدیقه طاهره(س) و افتراق امت اسلامی داستان تلخی است که باید توجه کنیم یکی بهانه دیگری نشود.

لینک کوتاه: asriran.com/003CVu

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سید حسن خمینی سید حسن خمینی جامعه اسلامی وصیت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۶۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس / فعالیت ۲۰۰ مرکز توان‌بخشی در هلال‌احمر

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس، از فعالیت ۲۰۰ مرکز توان‌بخشی و ۱۵ بیمارستان در هلال‌احمر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، پیرحسین کولیوند اظهار کرد: در شش برنامه توسعه گذشته هیچ اسمی از هلال‌احمر نبود، اما در برنامه هفتم توسعه به دستور رئیس مجلس، چهار حکم گرفتیم و این احکام به تصویب رسید و اگر در برنامه‌های بودجه‌ای سال‌های گذشته دقت کنید متوجه می‌شوید که چقدر به هلال‌احمر مجلس لطف داشته است.

وی با اشاره به اقدامات سال‌های اخیر هلال‌احمر افزود: در سازمان جوانان وقتی من آمدم در مجموع ۴۶۰ هزار نفر داوطلب داشتیم‌، اما امروز سه میلیون داوطلب جوان با هلال‌احمر همکاری می‌کنند، تیم‌های سحر برای کمک‌های روحی و روانی در مأموریت‌های مختلف مانند خوی، متروپل، زلزله ترکیه، افغانستان، لیبی و سوریه حضور مؤثر داشتند، در تیم‌های یاس ۲۰ هزار خانوار داوطلب شدند و توانستند چرخه کاری ایجاد کنند و به زنان سرپرست خانوار به درآمد رسیده‌اند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: تشکیل خانه‌های هلال که هم خدمات امدادی دارد و هم کاهش آسیب‌های اجتماعی جزو الگوهای موفق در صلیب سرخ عنوان شد، در سازمان داوطلبان ما حلقه وصل توان توانمندان و نیاز نیازمندان هستیم و با کمک مردم ۱۰ هزار تن مواد غذایی به غزه ارسال شد، یک خیر ۲۲ مغازه را به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان به جمعیت هلال‌احمر اهدا کرد، زیرا اقدامات ما را دیده بود، همچنین خیر دیگری تصمیم دارد ۴۰ هکتار در کرج به هلال اهدا و سه آمبولانس خریداری و یک مرکز پشتیبانی کامل ایجاد کند.

کولیوند گفت: در سیل سیستان و بلوچستان سایر دستگاه‌ها با محوریت هلال امدادرسانی کردند و همه با هم بودیم؛ در جمعیت همه با هم هستیم و کسی تکی کار نمی‌کند، ۹۹ درصد پرونده‌های قضائی ما به نفع ما تمام شد، همه املاک خود را سند گرفتیم و اموالی را که از ما برده بودند پس گرفتیم؛ در گذشته پایگاه‌ها و انبارهای ما خالی بود، اما امروزه هم پایگاه از امدادگر و داوطلب و هم انبارها از تجهیزات و غذا پر شده است.

وی افزود: قبل از من، امدادگران ۲۴۰ ساعت کار کردند، اما یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بدون بیمه حقوق می‌گرفتند، اما امروزه شرایط کاری برای این افراد بسیار بهتر شده و جزو افرادی هستند که بسیار راضی شده‌اند، سازمان امداد و نجات در همه عملیات‌ها موفق بود و عالی‌ترین مقام فداکاری ترکیه را اردوغان به ما اهدا کرد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به فعالیت ۲۰۰ مرکز توانبخشی و ۱۵ بیمارستان در هلال‌احمر ادامه داد: هلال‌احمر تجهیزات پزشکی نیز تولید می‌کند و اندام مصنوعی هوشمند نیز بومی‌سازی کرده‌ایم، داروخانه‌های هلال داروهای تخصصی را ارائه می‌دهند و اگر اجازه بدهند نمی‌گذاریم بیماری بدون دارو بازگردد، هلال‌احمر در کار سایر دستگاه‌ها دخالتی نمی‌کند، اما اگر کاری روی زمین باشد را انجام می‌دهد.

کولیوند با بیان اینکه فدراسیون و کمیته بین‌المللی حامی هلال‌احمر ایران هستند و همیشه از جمعیت هلال‌احمر برای جلسات مهم دعوت می‌کنند، گفت: کنگره اشغال فلسطین سال گذشته برگزار شد، ۹۰ عنوان تجاوز رژیم صهیونیستی را مستند کردیم و ۸۶ کشور آن را امضا کردند و به مراجع بین‌المللی ارجاع داده شد، همچنین بیانیه صلیب سرخ نتیجه کار ما بود که اسرائیل را رژیم اشغالگر اعلام کرد و از آنها خواست قوانین را رعایت کرده و با اسرا درست رفتار کنند.

وی با اشاره به حضور پررنگ زنان در هلال‌احمر و آموزش بیش از سه میلیون نفر در سال گذشته اضافه کرد: خدمات زنان در هلال‌احمر بی‌نظیر است و همچون مردان پای کار هستند، سال جاری نخستین کنگره شهدای بین‌المللی امدادگر را داریم که برای نشان دادن رشادت این افراد و تقدیر از اقدامات ایثارگرانه آن‌ها بسیار مفید است.

کد خبر 751730

دیگر خبرها

  • ده‌‌روسی: جلوی بارسا برگشتیم، این‌بار هم می‌توانیم
  • برق برخی مناطق یاسوج روز جمعه به مدت دو ساعت قطع می شود
  • داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس / فعالیت ۲۰۰ مرکز توان‌بخشی در هلال‌احمر
  • قطعی برق برخی از مناطق یاسوج
  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • رضایت حاکمیت به پوشش زنان ۲۰ سال پیش | همان بدحجابانی که کافر بودند!
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله